HTML

Antivírus információk

Ezen a blogon vírusokkal, antivírusokkal kapcsolatos cikkeket, híreket, információkat olvashatok.

Friss topikok

Linkblog

RioRey

2008.11.13. 10:53 tikla

A megosztott szolgáltatás-megtagadással járó támadások (DDOS) ellen tervez, és gyárt védelmi megoldásokat a kliensek számára, az adatközpontoktól az egyetemekig. A megoldásunk egy integrált hardver és szoftver platformot jelent az Internet Protocol (IP) hálózatok DDOS támadások elleni védelemre azáltal, hogy sikeresen felismeri és kiszűri a támadásokat kevesebb, mint 2 perc alatt, míg a normál adatforgalmat átengedi a hálózaton, anélkül, hogy befolyásolná a szolgáltatást.

A szemléletmódunk lényege, hogy a hálózat viselkedését egységes egészként vizsgáljuk. A gyanús protokollokat keressük ahelyett, hogy az egyedi csomagokat vizsgálnánk és ez lehetővé teszi, hogy gyorsan felismerjük és kiszűrjük a támadó adatforgalmat anélkül, hogy befolyásolnánk a jó adatforgalmat. Az olyan védelmi rendszerek, amelyek az egyedi csomagokat vizsgálják, nem működhetnek hatékonyan a DDOS támadások hihetetlenül erős áradatával szemben.

A RioRey DDOS felderítő algoritmusai a valós világban is bizonyítottak, és pozitív eredményeket mutattak oktatás és operátori beavatkozás nélkül is. Megbízható módszert nyújtanak nagyon különböző és igényes alkalmazások védelmére (beleértve a pénzügyi tranzakciókat, a streaming médiát és a nagy teljesítményű, valós idejű online játékokat.)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://antivirusinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr84766690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása