HTML

Antivírus információk

Ezen a blogon vírusokkal, antivírusokkal kapcsolatos cikkeket, híreket, információkat olvashatok.

Friss topikok

Linkblog

Andrisoft

2008.11.13. 10:58 tikla

Az Andrisoft előnyei közé tartozik az IP forgalom megfigyelés és elszámolás, bármely IP zónában a subnet megfigyelésére. A DDOS felismerés előnye, hogy felismeri az anomáliát 5 másodperc alatt.A DDOS elhárítás 10 másodperc alatt megtörténik, és csak a káros forgalmat szűri ki. Az Andrisoft tartozékai közé tartozik a WANGuard Platform, ami egy vállalati szintű, Linux alapú szoftvermegoldás. Funkciókban gazdag, használata és beállítása egyszerű, és nem okoz fennakadást a hálózatban. Arra tervezték, hogy megvédje szervezetét a külső és belső DDOS támadásoktól. Három kompetensből tevődik össze: WANGuard Sensor,WANGuard Filter,WANGuard Console.

WANGuard Sensort könnyű telepíteni, költséghatékony, több százezer IP cím folyamatos ellenőrzésére is képes, a használt technológiái: port, mirroring/SPAN/TAP, NetFlow/NetStream, Inline Deployment.

A WANGuard Filtert arra tervezték, hogy megvédje a szervezetét a külső- és belső veszélyektől: a botnet alapú támadásoktól és a nulla napos férgektől és vírusoktól. Felismeri, és kiszűri a támadásokat 5 másodperc alatt. Nincs szükség operátori beavatkozásra, könnyú telepíteni és költséghatékony.

A WANGuard Console az operációs rendszerektől független, web-alap úinterfész. Egy grafikus, interaktív, Ajax-alapú monitoring eszköz, amely valós idejű ellenőrzést tesz lehetővé.


 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://antivirusinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr13766706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

www.nod32-antivirus.hu · http://www.nod32-antivirus.hu 2011.06.01. 10:07:00

Nagyon tetszik az oldal, csak Így tovább. Ha ingyenes demó vírusírtó, antivírus kellene, olcsó, akciós áron, akkor nézzétek meg a weboldalamat. www.nod32-antivirus.hu

www.panda-online.hu 2011.06.03. 09:27:20

Hasznos és remek az oldal. Csak gratulálni tudok. Viszont, ha ingyenes próbaverziós vírusirtóra lenne szükség, kedvezményes, jutányos áron akkor látogassatok el a honlapomra, a www.panda-online.hu címen
süti beállítások módosítása