HTML

Antivírus információk

Ezen a blogon vírusokkal, antivírusokkal kapcsolatos cikkeket, híreket, információkat olvashatok.

Friss topikok

Linkblog

Untangle

2008.11.13. 10:55 tikla

Az Untangle a legjobb nyitott forráskódú projekteket integrálva könnyebbé teszi a spam szűrást, a tartalomszűrést , a távoli hozzáférést, és még sok más mindent. Egyetlen szerverrel gondoskodik az összes PC védelméről. 14 alkalmzásból áll.

1. spam szűrő: a spamek felismerésével és blokkolásával már a hálózat peremén eléri, hogy a spamek ne jussanak be a rendszerébe, és ne okozzanak kárt, ne lassítsák le a munkát.Open source és ingyenes,mint a legtöbb alkalmazás. 2. web szűrő: a zéró kliens installáció és a kategóriánkénti blokkolási listák miatt könnyebb megvédeni a hálózatot a malware-ektől, blokkolni az időpazarló alkalmazásokat és megtartani a sávszélességet. 3. protokoll védelem: olyan alkalmazásokkal szemben nyújt biztonságot,mint a peer-to-peer vagy az online játékok. Ez az alkalmazás mindentől megszabadítja a számítógépet, amely lelassítja a hálózatát, csökkenti a termelékenységet, vagy esetlegesen megfertőzi aspyware-ekkel vagy vírusokkal. 4. kémprogram blokkoló a következő technológiákat alkalmazza: URL blokkolás, cookie blokkolás, felhasználók ActiveX blokkolása. 5. az adathalászat szűrő megvédi a felhasználókat a jelszó- vadász e-mail támadásoktól, védi a többszörös protokollokat, mint a HTTP, SMTP, POP, IMAP, biztosítja,hogy az aláírások mindig naprakészek legyenek. 6. vírusok blokkolása: a két vírusírtó extra biztonságot nyújt a vírusproblémákkal küzdő cégeknek: dupla figyelem fordul az e-mail üzenetekre, a honlapokra, a letöltésekre és a fájlátvitelekre. 7. a behatolás védelem 24/7 védelmet nyújt a hekkerek ellen és biztosítja, hogy az aláírások mindig naprakészek legyenek, és eközben észrevétlenül működik a hálózatán.8.támadások blokkolása: az Attack Blocker gyorsan azinosítani tudja, ha a hálózatot valaki jogosulatlanul használja, és leállítja a DDOS támadásokat. 9. Tűzfal esetében ön felépítheti a szabályok egy listáját, és a forgalmat protokoll, forráscím vagy rendeltetási cím alapján kontrollálhatja. 10. az OPEN VPN egy SSL- alapú virtuális magánhálózat. 11.a távoli elérés portálja biztosítja, hogy a felhasználók az Internet kapcsolat segítségével bárhonnan dolgozhatnak valamint csatlakozást biztosít a végfelhasználók számítógépéhez és távoli támogatást nyújt. Ez az egyetlen olyan alkalmazás, ami nem ingyenes. 12. Untangle jelentések: az átláthatóság az első lépés ahhoz, hogy a hálózata megfelelően irányítható legyen. Az untangle jelentésk biztosítják önnek ezt az átláthatóságot.


 


 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://antivirusinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr19766695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása